Over het Fort

 

Vrijwilliger worden op Fort Pannerden

Fort Pannerden is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om het team te versterken. Het historische Fort Pannerden, gelegen op het splitsingspunt van de Rijn, is een unieke plek vol geschiedenis en avontuur. We hebben jouw hulp nodig om het nog specialer te maken.

We zijn op zoek naar mensen die met een glimlach die aan de slag willen, mensen die geïnteresseerd zijn in cultuur, geschiedenis en avontuur om ons te helpen voor en achter de schermen. Als vrijwilliger bij Fort Pannerden maak je deel uit van een geweldige groep vrijwilligers. Je kunt vrienden maken en zult het mooiste fort van Nederland ontdekken.

Ondersteuner Museumcollectie
Als Ondersteuner Museumcollectie ben je lid van de museumcommissie en draag je bij aan de identificatie, registratie en documentatie van de museumcollectie (de inventaris, de bibliotheek en de registratie). Je bent gestructureerd en zorgvuldig en hebt affiniteit met gegevensverwerking.
Aantrekkelijk voor wie ervaring met dataverwerking heeft of deze wil opdoen en die het leuk vindt om zaken precies uit te zoeken.

Waarom vrijwilliger worden bij Fort Pannerden?
– Samenwerken in een inspirerende omgeving.
– Bijdragen aan het behoud van ons cultureel erfgoed.
– Ervaring opdoen in een unieke historische locatie.
– Nieuwe vaardigheden ontwikkelen en delen met anderen.

Over Fort Pannerden
Fort Pannerden is een unieke historische locatie op het splitsingspunt van de Rijn bij Doornenburg. Het fort heeft een rijke geschiedenis en is een populaire bestemming voor zowel toeristen, gezinnen, geschiedenisliefhebbers maar ook familiefeesten en bedrijfsuitjes. Als vrijwilliger bij Fort Pannerden maak je deel uit van een team dat zich inzet voor behoud en de promotie van dit bijzondere erfgoed. Kom en ontdek de magie van Fort Pannerden en help ons om deze bijzondere plek levend te houden!

Klik hier als je meer wilt weten over de verschillende functies.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Fort Pannerden? Loop dan gerust eens binnen of meld je direct aan via een e-mail naar .

Trotseer de elementen!