Bezoekersinfo

 

Fort Pannerden is goed bereikbaar. Parkeren is gratis. Het fort zelf ligt op ongeveer 15 minuten lopen van de openbare weg.

Maar er is ook een gratis haal- en brengservice.

Volg vanaf de A15 (of N325) de borden naar Doornenburg. Fort Pannerden wordt op de bruine toeristische borden aangegeven. Je kunt ook gebruik maken van de routeplanner onderaan deze pagina.

Je komt met de auto of motor

Navigeer op Pannerdenseweg 6, Doornenburg.

Je vindt daar een grote gratis parkeerplaats.

Vanaf de parkeerplaats is er gedurende openingstijden een gratis haal- en brengservice. Onze vrijwilligers bezorgen je een mooie rit in een comfortabele, elektrische limousine.

Maar je kunt natuurlijk ook naar het fort wandelen.

Er staan wandelwegwijzers richting Fort Pannerden vanaf de parkeerplaats. In alle seizoenen een mooie wandeling door de Klompenwaard van zo’n 20 minuten.

Let op: de fortweg is niet opengesteld voor gemotoriseerd verkeer.

Je komt op de fiets of te voet

Navigeer op Waaldijk 1/ hoek Pannerdensch Kanaal, 6686 MV Doornenburg.

Vanaf het toegangshek tot de Klompenwaard is het tot het fort zo’n 15 minuten lopen over de geasfalteerde Fortweg. Met de fiets leg je de afstand in een paar minuten af. Ook buiten openingstijden kun je een rit of een wandeling maken door de Klompenwaard.

EH_1309_fort

Je komt met het openbaar vervoer

Plan je reis via www.9292.nl. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Bushalte Van Kol’ in Doornenburg. Vandaar is het naar het fort een goede 45 min. lopen. Wel een mooie wandeling overigens!

Je bent leverancier of dienstverkeer

Navigeer op Sterreschans 15, Doornenburg.

Volg dan de bruine borden richting Fort Pannerden. Open het toegangshek bij de Klompenwaard, sluit het hek achter je en rijd voorzichtig naar Fort Pannerden.
Meld je bezoek altijd van tevoren aan.

Gebruik de routeplanner

Trotseer de elementen!